Η Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε- Καγιάκ Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας, Κυματολίσθησης με Σανίδα, έχει αναλάβει τη διοργάνωση και φιλοξενία του 16ου Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κάνοε (European Canoe Association) που διεξάγεται στην πόλη των Χανίων στις 25 Μαρτίου 2023.

Στο συνέδριο θα παραβρεθούν 87 σύνεδροι των χώρων-μελών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κάνοε, ενώ επίτιμοι προσκεκλημένοι είναι ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (International Canoe Federation) κος Thomas Konietzko και ο νέος Γενικός Γραμματέας Richard Pettit. 

Ο Ελληνικής καταγωγής κος ALBERT WOODS θα διεκδικήσει για ακόμη μια φορά την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κάνοε με την εκπροσώπηση  της Ελλάδας στις εκλογές που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου .

Το γεγονός αυτό  διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Χώρα μας και συγκεκριμένα  στην όμορφη  πόλη των Χανίων δίνοντας την αφετηρία για μια σειρά παράλληλων διεθνών δράσεων που θα αναλάβει η χώρα μας το επόμενο διάστημα.

Για το περιεχόμενο του Συνεδρίου αλλά και τις επόμενες δραστηριότητες της Ομοσπονδίας θα γίνει αναφορά στη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο AKALI, Κισσάμου 55 Χανιά, την Παρασκευή 24/3/2023 και ώρα 13.00.

Ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές: Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ΕΟΤ, Αντιπεριφέρεια Χανίων, Δήμο Χανίων, και τους χορηγούς ANEK LINE και CITROEN για την στήριξη.