Φέτος τον Ιούλιο η καρδιά του SUP χτυπάει στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε– Καγιάκ Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας, Κυματολίσθησης με Σανίδα , η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου (ΔΑΕΑΝ), ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου (ΣΑΝ) και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Αγίου Νικολάου του Δήμου Αγ. Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) σε συνεργασία με τη Διεθνή Ομοσπονδία Κανό – International Canoe Federation (ICF) με την σταθερή υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), διοργανώνουν το Παγκόσμιο Κύπελλο  STAND UP PADDLING με τίτλο AGIOS NIKOLAOS ON SUP και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα SUP, την Παρασκευή 7, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023 .

HIGHLIGHTS της φετινής διοργάνωσης:

*Το μοναδικό ICF SUP WORLD CUP στην Ευρώπη για το 2023.

*Το Παγκόσμιο Κύπελλο  SUP περιλαμβάνει αγώνες για junior, masters και elite αθλητές και είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε επιθυμεί να αγωνιστεί.

*Το Παγκόσμιο Κύπελλο προσφέρει επιπλέον κίνητρο καθώς αποτελεί βαθμολογικό αγώνα κατάταξης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP του 2023 που θα διεξαχθεί στην Ταϊλάνδη το Νοέμβριο (ICF SUP Worlds Pattaya 2023).

* 6Ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μεγάλων Αποστάσεων

*8Ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης (Sprint & Τεχνικό) 2023

*Για τη διοργάνωση έχουν καθοριστεί χρηματικά έπαθλα ύψους 9.000 ευρώ, τα οποία θα διανεμηθούν στους 3 πρώτους & πρώτες των διαδρομών μεγάλων αποστάσεων, Σπριντ και τεχνικών διαδρομών.

Ενδεικτικό πρόγραμμα:

ΠΕΜΠΤΗ 06/07/2023: Παραλαβή πακέτων αθλητών

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/2023: TECHNICAL

ΣΑΒΒΑΤΟ 08/07/2023: SPRINT

ΚΥΡΙΑΚΗ 09/07/2023: LONG DISTANCE

Ανακάλυψε τη SUP-er πλευρά του Αγίου Νικολάου στην καρδιά του φετινού καλοκαιριού και γίνε κι εσύ κομμάτι της μεγάλης αυτής γιορτής του SUP στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο SUP με τίτλο AGIOS NIKOLAOS ON SUP και τα   Πανελλήνια Πρωταθλήματα SUP.

O Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε– Καγιάκ Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας, Κυματολίσθησης με Σανίδα  κος Ιωάννης Σκούρτης καλωσορίζει τους αθλητές, προπονητές, γονείς και τους φίλους του αθλήματος στις φετινές αθλητικές διοργανώσεις δηλώνοντας  τα εξής :

Είναι μεγάλη μας τιμή να συνδιοργανώσουμε μαζί με τον  Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου  το Παγκόσμιο Κύπελλο SUP μια Ελληνική πρωτιά , αφού είμαστε η πρώτη χώρα που φιλοξενεί τέτοια Διοργάνωση. Ευχαριστούμε και χαιρετίζουμε τους αθλητές και τους συμμετέχοντες από όλες τις χώρες που μας τιμούν με την παρουσία τους .

Επιπλέον έχουμε τη χαρά να έχουμε ρεκόρ συμμετοχών στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα SUP με σχεδόν 170 αθλητές.

Δεν υπάρχει καλύτερη ανταμοιβή από το να βλέπουμε το άθλημα να ανθίζει και να προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο.

Καλή αγωνιστική περίοδο και συγχαρητήρια σε κάθε αθλητή ανεξαρτήτου επίδοσης , η συμμετοχή σας είναι αυτή που με  κάνει περήφανο για καθέναν από εσάς.

Η Πρόεδρος Επιτροπής ICF SUP κα  Naomi Horvath δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να συνεργαστούμε με την Ε.Ο.Κ-Κ και το σωματείο του Αγίου Νικολάου για να διοργανώσουμε ένα επιπλέον Παγκόσμιο Κύπελλο αυτή τη σεζόν. Η οργανωτική επιτροπή είναι πολύ έμπειρη και είμαστε σίγουροι ότι οι αθλητές μας θα λατρέψουν να αγωνίζονται σε έναν τόσο όμορφο προορισμό»