Η Χαλκίδα, φιλοξενεί και φέτος στις 24 Μαρτίου 2024 τις κορυφαίες διοργανώσεις του αθλήματος μας  στη Παλαιά Γέφυρα του Ευρίπου.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κος Σκούρτης Ιωάννης καλωσορίζει τους συμμετέχοντες αναφέροντας: 

΄΄Σας καλωσορίζουμε για άλλη μια χρονιά στη διοργάνωση του  24ου  Πανελλήνιου  Πρωταθλήματος Σλάλομ και 19ου Πανελλήνιου  Πρωταθλήματος Ανάπτυξης   Σλάλομ τα οποία πραγματοποιούνται για  άλλη  μια χρονιά στην Χαλκίδα  στον όμορφο αυτό τόπο κάτω από την γέφυρα  του Ευρίπου  σε συνεργασία  με τον Ναυτικό Όμιλο  Χαλκίδας .

Το Κανοε -Καγιάκ Σλάλομ είναι  από  τα πιο όμορφα  και εντυπωσιακά αθλήματα που καλλιεργεί η  Ομοσπονδία μας και θα  πρέπει  να ξαναβρεί την χαμένη  του αίγλη  με  τα μετάλλια σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, Παγκόσμια Κύπελλα  αλλά και την μεγαλύτερη διάκριση που είχε η Ομοσπονδία μας  σε Ολυμπιακούς αγώνες  με  τον Ολυμπιονίκη Χρήστο Τσακμάκη.

Για όλους μας είναι μια σημαντική στιγμή, αλλά περισσότερο για τους αθλητές που μετά από μια χρονιά προπονήσεων, έφτασε η ώρα να αγωνιστούν και να συναγωνιστούν. Η συμμετοχή όλων των αθλητών και η προσπάθεια τους στην ευγενή άμιλλα μας τιμά και μας κάνει περήφανους.

Με τη συνεργασία όλων, το άθλημα του Κανόε- Καγιάκ  Σλάλομ θα μπορέσει ξανά να μας εκπροσωπεί  επάξια στους Διεθνείς αγώνες. Δουλεύουμε όλοι μαζί για την περαιτέρω ανάπτυξη. Μόνο συλλογικά θα πετύχουμε να δούμε το άθλημα που όλοι αγαπάμε να λαμβάνει την αναγνώριση που του αξίζει.΄΄

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 10:00 με τα αγωνίσματα όλων των κατηγοριών του 19ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανάπτυξης και ολοκληρώνεται στις 15:30 με τα ημιτελικά και τελικά όλων των κατηγοριών του 24ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος   Σλάλομ.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία